favnebreve til dig

Når du tilmelder dig favnebrevet vil du:

  • Modtage en kærlig hilsen, når jeg har noget på hjerte. F.eks. når jeg har fået nye finheder hjem til dig og dit barn, har lyst til at give dig rabatter med mening eller har tips og inspiration til en bæredygtig hverdag.
  • Modtage meningsfulde rabatter i ny og næ, som du kan bruge til at forkæle én, der spreder lys i dit liv.
  • Når du er tilmeldt favnebrevet bliver du en del af Favn-familien, og jeg håber, du også har lyst til at følge og bidrage til Favn-fælleskabet i vores Instagram-univers @favnkoebenhavn, hvor du kan møde os og andre Favnemødre.

Når jeg sender dig et favnebrev kan du altid svare mig ved at sende et favnebrev tilbage, hvis du også har noget på hjertet.


De bedste hilsner,
Favnemor Louiza


PS. Jeg sender dig kun favnebreve, når jeg har noget på hjertet. Jeg spammer dig ikke. Og orker du ikke at modtage mine hilsner mere, kan du altid afmelde dig med et enkelt klik nederst i det brev, du har modtaget.